Top meni

Darilni bon

Darilni boni so postali zelo priljubljena oblika daril.

Darilni bon izda Comis d.o.o. proti plačilu, v obliki listine. Vsak darilni bon je označen z unikatno kodo, podjetje Comis d.o.o. pa ga je zavezano sprejeti kot plačilo za blago, ki ga prodaja v spletni trgovini zabavno.si. 

Darilni bon se lahko kupi v spletni trgovini zabavno.si in ob nakupu veljajo isti prodajni pogoji ter določila, kot so navedena v pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen če je na samem darilnem bonu drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je vnovčljiv le v celotnem znesku. Če vrednost nakupa presega vrednost darilnega bona, mora kupec (imetnik darilnega bona) razliko doplačati. Če pa je vrednost nakupa nižja od vrednosti na darilnem bonu, pa se kupcu (imetniku darilenga bona) razlika ne povrne.

Darilni bon, ki se lahko kupi v spletni trgovini zabavno.si, je možno izdati samo v obliki listine in ga spletna trgovina zabavno.si pošlje po pošti. Dostava za darilne bone je brezplačna.

Tukaj si oglej ponudbo darilnih bonov.

darilni bon zabavno.si spletna trgovina

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!