Top meni

Nasveti za selitev

Že sama misel na selitev je stresna, kaj šele, ko do selitve dejansko pride. Seveda pa je selitev tudi velika prelomnica v življenju, ki se je (ponavadi) vsak veseli. Nov dom, nov začetek, novo okolje.

Vsekakor si najprej vzemite čas in novo hišo ali stanovanje temeljito očistite. Prazne prostore je veliko lažje čistiti, poleg tega pa boste lahko prinešene stvari že takoj pospravili in zložili v omare.

Prvih nekaj dni pred in po selitvi je najhujših. Ne vemo več kje je kaj, vse je razmetano in neurejeno. Brskamo po vseh škatlah in mrzlično iščemo posamezne stvari, “ki smo jih že nekje videli”.

Ključnega pomena pri selitvi je organizacija. Najbolj enostavno je, če najamete selitveni servis, ampak kljub temu, boste stvari v škatle zlagali sami. S selitvenim servisom se boste izognili le dvigovanju in prestavljanju težkih škatel. je pa tudi res, da so nekateri selitveni servisi v Sloveniji tako prijazni, da vam zagotovijo brezplačne škatle za seljenje ( v skoraj neomejenih količinah).

Bolje je, da stvari zložite v več majhnih škatel, saj jih boste tako lažje prenašali. Na VSAKO škatlo napišite, kaj je notri in verjemite, da vam bo to prihranilo veliko časa in živcev.

Upajmo, da bodo naši nasveti za selitev vsaj malo uporabni.

selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si

selitev triki nasveti organizacija selitveni servis zabavno.si

Na koncu pa ne pozabite na zdravljico, na nov dom in seveda, na uspešno prestano selitev! :)

, ,

Ni komentarjev.

Dodaj odgovor

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!