Top meni

Superbowl 2015: Najboljši oglasi

Vas zanima, kateri so bili najboljši oglasi na letošnji prireditvi Superbowl 2015? Noben oglas sicer ni posebaj presenetil, je bilo pa nekaj zares dobrih. Oglejte si najboljših 10 oglasov Superbowla 2015, po ocenah gledalcev.

superbowl 2015 najboljši oglasi reklame budweiser zabavno.si

Budweiser je tudi letos v glavno vlogo postavil ljubkega kužka.

10. T-mobile

Oglas ni bil toliko smešen, kot je bilo sprva za pričakovati, saj imata v njem glavni vlogi Sarah Silverman in Chelsea Handler.

9. Mercedez-Benz

Pravljična reklama za novi Mercedez-Benz AMG GT.

8. Kia

Pierce Brosnan, bolj znan kot James Bond, se znajde na pogovoru  za novo vlogo. Pierce ima nekoliko drugačna pričakovanja od režiserja, ampak na koncu se strinjata, da lahko igralec obdrži avto, Kia Sorento.

7. T-mobile

Kim Kardashian je zaskrbljena, ker se veliko zakupljenih količin prenosa podatkov ne porabi in gre “v nič”, namesto da bi vsi gledali njo in njene selfije.

6. Esurance

Oglas za zavarovalnico, kjer je v glavni vlogi slavna Lidsay Lohan.

5. Esurance

Še en oglas za zavarovalnico Esurance, kjer lahko sklenete zavarovanje po vaši meri.

4. BMW

BMW se vrne nazaj v leto 1994, kjer znana voditelja oddaje Today Show, Katie Couric in Bryant Gumbel, ugotavljata kaj je afna v elektronskem naslovu in kaj elektronska pošta sploh je. Nato na isti način, ugotavljata, kakšen je novi električni BMW i3.

3. Budweiser

Ko hočeš, da vsi na svetu pijejo tvoje pivo, glavno vlogo v oglasu zaupaš ljubkemu kužku. Oglas je nadaljevanje lanskega oglasa in res je ljubek! Bravo!

2. Snickers

Ko si lačen, si ful drugačen!

1. Clash of Clans

Oglas za mobilno igro, z slavnim igralcem Liamom Neesonom v glavni vlogi.

, , , , , , , , , ,

Ni komentarjev.

Dodaj odgovor

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!