Top meni

Sale!
Brisalec za ogledalo
brisalec za ogledalo zabavno darilo izvirno noro darila kopalnicabrisalec za ogledalo zabavno darilo izvirno noro darila kopalnicabrisalec za ogledalo zabavno darilo izvirno noro darila kopalnicabrisalec za ogledalo zabavno darilo izvirno noro darila kopalnica

Brisalec za ogledalo

17.90€ 12.53€ z 22% DDV

Zabaven in koristen brisalec za ogledalo, ki vam bo po prijetni prhi pomagal obrisati zamegljeno ogledalo ali drugo steklo. Super ideja za zabavno darilo.

Na zalogi

Opis izdelka

Spoznajte brisalec za ogledalo, zabavno in koristno pogruntavščino, ki je bila v Angliji celo nominirana za darilo leta.

Zagotovo se je že vsakemu od vas zgodilo, da ga je po prijetni in osvežujoči prhi pričakalo zamegljeno ogledalo. Receptov, kako se tega znebiti je več, vsekakor pa si lahko pomagate tudi z brisalcem za ogledalo.

Uporaba je preprosta. Bisalec s pomočjo gumijastega držala pritrdite v kot ogledala. Ko se ogledalo zamegli, samo potegnete brisalec iz enega na drugo stran in megle ni več. Kar je najpomembneje pa tudi ogledalo ostane čisto in brez madežev, po tem ko se posuši.

Zanimivo in zabavno darilo, ki je zagotovo lahko tudi koristno.

Brisalec za ogledalo je na voljo v beli barvi.

Dimenzije:

  • dolžina brisalca: 35 cm
  • dolžina gume za brisanje: 30 cm

V paketu prejmete:

1x brisalec za ogledalo

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Brisalec za ogledalo”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!