Top meni

DIY stenska ura
diy stenska ura naredi sam izdelaj uro sestavljiva darilo sestavidiy stenska ura naredi sam izdelaj uro sestavljiva darilo sestavidiy stenska ura naredi sam izdelaj uro sestavljiva darilo sestavidiy stenska ura naredi sam izdelaj uro sestavljiva darilo sestavi

DIY Stenska ura

27.90€ z 22% DDV

Naredite si stensko uro po svojem okusu, s kompletom DIY stenska ura. Bodite ustavrjalni in kreativni, gledanje na uro pa nikoli več ne bo dolgočasno.

Izdelka ni na zalogi

Opis izdelka

DIY stenska ura, ki si jo boste morali sestaviti sami, bo zagotovo popestrila vsakodnevne poglede na uro.

S sestavljivo uro bo tudi napovedovanje časa hitro postalo zabavno. In unikatno. DIY stenska ura vam daje možnost, da si uro sestavite čisto po svojem okusu. Številke lahko postavite tradicionalno, v krogu, ali pa se prepustite domišljiji in uberete čisto svojo pot.

Številke so narejene iz debele in trde pene, na zadnji strani pa imajo močan lepilni trak. Torej jih lahko čisto enostavno pritrdite, pa tudi odstranite. Osrednji del ure s kazalci je iz plastike. Kompletu DIY stenska ura so priložena tudi tudi navodila za sestavo (v slovenskem jeziku) in šablona za okroglo postavitev ure.

Sestavljiva ura je na voljo v črni barvi.

Kupite si DIY stensko uro, jo sestavite in popestrite vaš dom. Gledanje na uro zagotovo ne bo več dolgočasno.

Dimenzije:

  • Višina ene številke: 6 cm
  • Dolžina daljšega kazalca: 18,5 cm
  • Dolžina krajšega kazalca: 14 cm
  • Premer sestavljene ure:  cca 35 cm x 35 cm

V paketu prejmete:

1x komplet DIY stenska ura

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “DIY Stenska ura”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!