Top meni

Ključavnica za steklenice
ključavnica za steklenice zamašek koda kombinacija dariloključavnica za steklenice zamašek koda kombinacija dariloključavnica za steklenice zamašek koda kombinacija darilo

Ključavnica za steklenice

23.50€ z 22% DDV

Ključavnica za steklenice je zamašek v obliki ključavnice s 4-mestno kombinacijo na vrhu. Če kombinacija ni prava, zamašek ne gre iz steklenice.

Na zalogi

Opis izdelka

Ključavnica za steklenice vam bo prišla prav, ko boste želeli svoje alkoholne pijače zaščititi pred otroci ali drugimi za pitje “nepooblaščenimi” osebami.

Dnevi, ko ste s flomastrom risali črtice po steklenicah, ali pa nanje lepili “grozilna” sporočila, so mimo.

Ključavnica za steklenice je prefinjena rešitev, saj je v bistvu zamašek s 4-mestno kombinacijo. Če kombinacije ne veste, zamaška ne boste mogli potegniti ven. Če pa kombinacijo veste, pa boste zamašek brez težav odvili iz vratu steklenice.

Dobro je, če si kombinacijo zapomnite, saj boste v nasprotnem primeru morali razbiti steklenico. Zamašek je možno uporabiti na večini steklenic, kombinacijo pa lahko spreminjate po svojih željah.

V paketu prejmete:

1x ključavnica za steklenice
1x slovenska navodila za uporabo

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Ključavnica za steklenice”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!