Top meni

Muholovka
muholovka mini rastlina mesojedamuholovka mini rastlina mesojedamuholovka mini rastlina mesojedamuholovka mini rastlina mesojedamuholovka mini rastlina mesojeda

Mini muholovka

9.99€ z 22% DDV

Mini muholovka je komplet, ki vsebuje vse potrebno, da boste vzgojili čisto svojo muholovko. To je rastlina, ki lovi in je muhe pa tudi pajke. Vas zanima če je res?

Izdelka ni na zalogi

Opis izdelka

Muholovka je rastlina, ki večinoma lovi muhe in pajke in jih je sposobna tudi prebaviti. Je rastlina, ki uspeva v vlažnih tleh, ob precej nizkih temperaturah.

Komplet mini muholovka vsebuje vse potrebno, da boste lahko vzgojili svojo mini muholovko.

Rastlina je precej zahtevna za vzgojo, saj potrebuje konstantno vlažna tla in hlad. Ne prenaša vročih temperatur, prezimi pa tudi do -7ºC. V času prezimovanja preživi le podzemni del ratline. Muholovke, ki prezimujejo na toplem in ne preživijo določenega mirovanja, postopno odmrejo. Zaliva se jih z mehko vodo – deževnico ali z destilirano vodo.

Če se želite v vzgoji mini muholovke preizkusiti tudi vi, ne odlašajte z nakupom. Preverite, če rastlina res lovi muhe in pajke. Zagotovo vam bo uspelo!

Dimenzije:
5 cm x 5 cm

V paketu prejmete:

1x mini muholovka

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Mini muholovka”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!