Top meni

Modeli za kekse Pac Man
modeli za kekse pac man piškoti modelčki plastičnimodeli za kekse pac man piškoti modelčki plastičnimodeli za kekse pac man piškoti modelčki plastični

Modeli za kekse Pac Man

20.20€ z 22% DDV

Sladkajte se s keksi v obliki priljubljenih junakov iz videoigre Pac Man. Z modeli za kekse oblikujte in pojejte rumenega Pac Mana ter tri različne duhce.

Na zalogi

Opis izdelka

Naj bodo tokrat vaši keksi malo drugačni. Poigrajte se z modeli za kekse Pac Man in vaši keksi bodo izgledali kot junaki iz priljubljene računalniške igre!

Najbrž vsi poznate priljubljeno igrico Pac Man, saj uživa sloves ene najbolj popularnih iger v zgodovini. Nastala je že v osemdesetih, še danes pa jo igrajo stari in mladi po vsem svetu. Gre za nekakšen socialni fenomen in pomemben mejnik v zgodovini videoiger. V igri je igralec rumeni Pac Man, ki žre manjše krogce in skuša ubežati duhcem ter pošastim, ki ga pri tem omejujejo.

Da ne boste v igri uživali le pred zaslonom, vam ponujamo zabavne modele za kekse v obliki rumenega Pac Mana ter treh duhcev (Inky, Blinky in Pinky). Sladkajte se z junaki zgodovinske videoigre, pripravite jih za otroško rojstnodnevno zabavo, medtem ko otroci igrajo samo videoigro Pac Man.

modeli za kekse pac man piškoti modelčki plastični

Modeli za kekse Pac Man

Dimenzije:
Modeli: 6 cm (D) x 6 cm (Š) x 2 cm (V)
Škatla z modeli za kekse Pac Man: 14,3 cm (D) x 14 cm (Š) x 2,5 cm (V)

 V paketu prejmete:

1x model za kekse Pac Man
3x modeli za kekse duhec (Inky, Blinky, Pinky)

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Modeli za kekse Pac Man”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!