Top meni

Posoda za mačke
posoda za mačke muce mačjo hrano mačja skodelicaposoda za mačke muce mačjo hrano mačja skodelicaposoda za mačke muce mačjo hrano mačja skodelicaposoda za mačke muce mačjo hrano mačja skodelica

Posoda za mačke

30.50€ z 22% DDV

Lepa in moderna posoda za mačke, z gumijastimi nogicami, v obliki ribe. Posoda za mačke, ki bo popestrila in polepšala jedilni kotiček vaše mačke. Mjav :)

Na zalogi

Opis izdelka

Posoda za mačke v zeleni barvi in v obliki ribe. Primerna za dve skodelici.

Verjetno ste dolgo izbirali in premišljevali, kakšna bo oprema v vaši kuhinji, kje bodo postavljeni kuhinjski aparati in kateri bodo. Zakaj bi se ustavili, ko je potrebno urediti jedilni kotiček za vašo mačko?

Posoda za mačke je sestavljena iz treh delov. Iz podstavka, ki je v obliki ribe, ter dveh posod, ki ju lahko odstranimo. Tako boste posodi lahko redno umivali (primerni sta za pranje v pomivalnem stroju) in se tako izognili umazaniji, smradu in nesnagi. Podstavek ima tudi gumijaske nogice, ki preprečujejo premikanje in drsenje posode med jedjo.

Na voljo samo še v zeleni barvi.

Dimenzije:

  • 39 cm (d) x 22 cm (š) x 7 cm (v)

V paketu prejmete:

1x posoda za mačke

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Posoda za mačke”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!