Top meni

Sef v uri
sef v uri ura sef stenska domači dom darilasef v uri ura sef stenska domači dom darilasef v uri ura sef stenska domači dom darilasef v uri ura sef stenska domači dom darilasef v uri ura sef stenska domači dom darila

Sef v uri

23.70€ z 22% DDV

Sef v uri je še eno odlično skrivališče za vaše dragocenosti – takšne in drugačne. Popolnoma nevidne in skrite poličke se nahajajo v uri.

Izdelka ni na zalogi

Opis izdelka

Sef v uri je super skrivališče za vaše drobne dragocenosti. Na prvi pogled gre za čisto navadno uro, v kateri se skriva sef.

Po statističnih podatkih naj bi se povprečen vlomilec v prostoru zadržal le okoli 6 minut. V tem času bo dragocenosti verjetno iskal na najbolj navadnih in pogostih kotičkih – predali, šatuljice za nakit, delovne mize in podobno. Le kdo bi se spomnil in pogledal v uro?!

Obvarujte svoje dragocenosti, da ne pridejo v roke nepravi osebi. Ura izgleda in deluje kot čisto navadna ura. Vendar se da tudi odpreti in v notranjosti so tri mini poličke, kamor lahko skrijete najbolj dragocene drobnarije.

Na zadnji strani ima tri luknjice, s pomočjo katerih se pritrdi na steno.

Napajanje:

  • 1x AA baterija (ni priložena)

Dimenzije:

  • premer ure (spredaj): 25 cm
  • višina “poličk” v notranjosti ure: cca. 7 cm
  • globina “poličk”: 5 cm

V paketu prejmete:

1x Sef v uri

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Sef v uri”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!