Top meni

Svetleča posoda
setleča posoda za led diode LED utripa sveti zabavno darilosetleča posoda za led diode LED utripa sveti zabavno darilosetleča posoda za led diode LED utripa sveti zabavno darilosetleča posoda za led diode LED utripa sveti zabavno darilo

Svetleča posoda

37.91€ z 22% DDV

Svetleča posoda za led in pijačo, ki je občutljiva na zvok. Modre LED diode v njej bodo utripale oziroma svetile ob glasbi, vi pa se boste noro zabavali in plesali.

Na zalogi

Opis izdelka

Svetleča posoda za led, je občutljiva na zvok je definitivno VAU faktor in bo na vaši zabavi ustvarila čudovito atmosfero.

Le kdo mara toplo vino ali šampanjec? Nihče. Če gostite zabavo, je precej odveč, če je potrebo za vsak kozarec pijače hoditi sem ter tja do hladilnika, ker pijača pač mora biti na hladnem. Svetleča posoda za led vam bo tako v veliko pomoč. Pa še impresionirali boste vse prisotne.

In zakaj je svetleča posoda tako posebna? Ker se LED diode prižgejo, ko posoda zasliši glasbo. Luči so dobro vidne tudi, če je posoda napolnjena z ledom in bo zagotovo pritegnila poglede. Luči imajo dve nastavitvi: utripajo ali konstantno svetijo.

V eni posodi je 12 modrih LED diod.

setleča posoda za led diode LED utripa sveti zabavno darilo

Svetleča posoda za led utripa ob glasbi

Odlična ideja za darilo in za popestritev zabave!

Dimenzije:
višina: 22 cm
zgornji premer: 27 cm

Napajanje:
4x AA baterije (niso priložene)

Svetleča posoda za led je izdelana iz trše plastike. Ni primerna za pranje v pomivalnem stroju.

V paketu prejmete:

1x svetleča posoda

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Svetleča posoda”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!