Top meni

Teleskopska svetilka
teleskopska svetilka magnetna led megalight baterijateleskopska svetilka magnetna led megalight baterijateleskopska svetilka magnetna led megalight baterijateleskopska svetilka magnetna led megalight baterijateleskopska svetilka magnetna led megalight baterijateleskopska svetilka magnetna led megalight baterija

Teleskopska svetilka

22.37€ z 22% DDV

Teleskopska svetilka iz aluminija z raztegljivim vratom, ki se raztegne do 54 cm. Na koncu pa ima tudi magnet, ki v določenih situacijah pride še kako zelo prav.

Na zalogi

Opis izdelka

Aluminijaska teleskopska svetilka je veliko več kot izgleda na prvi pogled. 

Svetilka ima teleskopski podaljšek, ki se lahko raztegne do pol metra v dolžino, poleg tega pa ima na koncu tudi magnet.

To je odlično, če boste kdaj hoteli dobiti ključe iz odtoka ali pa druge kovinske stvari, ki bodo zašle na težko dostopna mesta.

S teleskopsko svetilko boste videli v vse špranje in skrite kotičke, ki jih drugače ne bi mogli videti.

Sama teleskopska svetilka meri 17 cm, teleskopsko podaljšljiv vrat pa se raztegne do 54 cm. Priročno za popravila na avtomobilu, pri iskanju stvari za ali pod kavčem, pri iskanju ključev v odtoku…

Lahko pa služi kot čisto navadna svetilka, da boste videli, kaj je pred vami v temi.

Ker ima na koncu tudi magnet, boste lahko razsute vijake, žeblje in matice pobrali tudi iz najbolj odročnih kotov vaše delavnice.

Svetilo je sestavljeno iz treh zelo svetlih, belih LED diod, ki jih prižigate in ugašate na majhnem gumbu.

Dimenzije:

  • Dolžina zložene svetilke: 16.7 cm
  • Dolžina podaljšane svetilke: 54 cm

Napajanje:

  • 4x LR44 baterije (priložene)

Ohišje:

  • Mat črno aluminijasto ohišje

V paketu prejmete:

1x teleskopska svetilka

 

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Teleskopska svetilka”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!