Top meni

Toast Tattoo
toast tattoo ideje darilo tatu zabavno smešno darila noratoast tattoo ideje darilo tatu zabavno smešno darila noratoast tattoo ideje darilo tatu zabavno smešno darila noratoast tattoo ideje darilo tatu zabavno smešno darila noratoast tattoo ideje darilo tatu zabavno smešno darila nora

Toast Tattoo

13.63€ z 22% DDV

Polepšajte ljubljeni osebi dan z zajtrkom v postelji in posvetilom napisanim kar na toastu! Toast tatto uporabite za voščilo za rojstni dan, ali pa za izpoved ljubezni.

Na zalogi

Opis izdelka

Toast tattoo je izvirno, kreativno in nadvse uporabno darilo!

Vtisnite v sveže pečen toast “I love you” ali “Happy Birthday” in nekomu boste že zjutraj polepšali dan.

Šopki rož in čokolada so preteklost, sedaj lahko svojo ljubo osebo presenetite s toastom. To bo presenečenje! Okusen zajtrk v postelji, pa še posvetilo na kruhu. In za vse to potrebujete samo Toast Tattoo.

Priprava je nadvse preprosta. V toast še pred pečenjem s toast tattoojem vtisnete želeni motiv in ko bo pečen, se bo vtisnjena slika pokazala na kruhu. Preprosto, zabavno in poceni.

V kompletu prejmete 3 motive za Toast Tattoo:

  • 2x I love you
  • 1x Happy Birthday

V paketu prejmete:

1x komplet Toast Tattoo

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Toast Tattoo”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!