Top meni

Govoreči medo
govoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.sigovoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.si

Govoreči medo

35.50€ z 22% DDV

Mehak, govoreči medvedek, ki bo za vami ponovil vse kar boste rekli. Prihaja iz družine Chatimals in je na voljo v treh barvnih različicah.

Počisti izbor

Opis izdelka

Zabavni govoreči medo bo za vami ponovil vse, kar boste rekli!

Ponavljanje tega, kar ljudje rečejo je ena izmed najbolj zabavnih stvari na svetu.
Ponavljanje tega, kar ljudje rečejo je ena izmed najbolj zabavnih stvari na svetu.
Ponavljanje tega, kar ljudje rečejo je ena izmed ….. vam je jasno za kaj gre, kajne? :)

Govoreči medo, bo za vami ponovil vse, kar boste rekli, ampak s spremenjenim glasom – z visokimi ali nizkimi toni. Igrača, ki je obnorela svet, je sedaj na voljo tudi pri nas.

Uporaba je preprosta: pritisnete gumb in poveste, kar želite da medo ponovi. Posnamete lahko do 30 sekund govora, nato pa se pripravite na dozo smeha. Medo med govorjenjem tudi premika usta, tako, da je učinek še bolj pristen.

Medvedek si vaše besede zapomni le toliko, da jih ponovi.

Na medvedka ne morete posneti sporočila, da bi ga medo trajno ponavljal.

Z govorečim medvedkom lahko posnamete vse, kar vam pade na misel in z njim ponagajate prijateljem. Še posebno veseli ga bodo otroci, saj bodo dobili svojega mehkega, plišastega, govorečega prijatelja. Odlična ideja za darilo!govoreči medo medvedek plišaste igrače za otroke otroška darila zabavno.si

Barve:

  • bež
  • temno rjava
  • svetlo rjava

Napajanje:

  • 3x AAA baterije (priložene)

Dimenzije:

  • 20 cm (višina)

Primerno za otroke starejše od 4 let.

V paketu prejmete:

1x govoreči medo

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Govoreči medo”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!