Top meni

Nano obesek
Nano obesekNano obesek

Nano obesek

14.55€ z 22% DDV

Zabavna igra na obesku, ki generira zaporedje, ki ga morete ponoviti. 4 težavnostne stopnje in na tisoče zaporedij. Zmorete premagati igro?

Na zalogi

Opis izdelka

Wow! Noro. Sedaj lahko razgibate svoje možgane z zanimivo igrico na obesku – Nano.

Z njo boste lahko preizkušali vaš spomin, koordinacijo in moč možganov. Deluje na podoben princip, kot popularna igrica iz 80-tih – Simon (verjetno, se je le redko kdo še spomni).

Igra ponudi zaporedje, s prižiganjem lučk na gumbih. Igralec mora to zaporedje ponoviti s pritiskanjem na barvne gumbe. Vsak gumb ima tudi svoj ton (zvok se lahko izklopi) in barvo.

Vsakič ko pravilno ponovite zaporedje, igra doda še eno barvo, tako je zaporedje vedno daljše in vedno težje si ga zapomnite. Kot da to ni dovolj, se pri vsaki peti igri poveča še hitrost, dokler igralec ne pride tako daleč, da si mora zapomniti 25 mestno zaporedje, pri visoki hitrosti utripanja lučk.

Zaporedja se generirajo naključno in vsak, ki je dovolj pameten da pride do konca igre (ponovi 25 mestno zaporedje), ga igrica nagradi z barvnim utripanjem vseh lučk :)

Nano je igrica, ki vas bo zasvojila.

Igra je majhna in priročna, zato paše v vsak žep. Da pa je ne boste izgubili, ima celo obesek, tako da jo lahko priklenete tudi na ključe.

Dimenzije:

  • debelina: 1,5 cm
  • širina: 4,5 cm
  • dolžina: 6,5 cm

Napajanje:

  • 1x CR2032 baterija (priložena)

Zaradi vsebovanja majhnih delcev, ni primerno za mlajše od 3 let. Priporočljivo za starejše od 5 let.

V paketu prejmete:

1x Nano obesek

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Nano obesek”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!