Top meni

Hladilna blazina
Hladilna blazinaHladilna blazinaHladilna blazinaHladilna blazinaHladilna blazina

Hladilna blazina

15.90€ z 22% DDV

Odličen pripomoček pri udarninah, opeklinah, manjših buškah, odrgninah,… Blazina služi kot obkladek – topel ali hladen – odvisno od potreb.

Na zalogi

Opis izdelka

Auuuuu! Auaaaaa! Auuuuč! Vidiš ptičke? Boli? :) Potrebujete obkladek? Tu je hladilna blazina!

V takšnih primerih vam bo pomagala hladilna blazina, ki bo ublažila bolečino. Idealna prva pomoč pri vseh padcih, odrgninah, udarninah, opeklinah, pikih insektov, pri glavobolih, po naporni noči pa pomaga celo pri premagovanju mačka 😉 Blazina ima v notranjosti drobne gelirane kroglice.

Uporaba je preprosta. Hladilno blazino imejte vedno shranjeno v hladilniku. Če pride do nesrečnega slučaja, je blazina takoj pripravljena za uporabo. Ohlajeno blazino položite na udarjeno mesto in takoj bo ublažila bolečino.

Super hladilno blazino lahko uporabljate tudi v obratni smeri. Namreč blazinica vas tudi pogreje. Če jo za nekaj minut potopite v vročo vodo, postane topla in se lahko uporablja tudi kot grelna blazinica :)

Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici ali v zmrzovalniku.

Na voljo samo v modri barvi in z napisom “Ouch”.

Dimenzije:

  • škatla: 20 cm x 13 cm
  • premer blazine: 12,5 cm

Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

V paketu prejmete:

1x hladilna blazina 

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Hladilna blazina”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!