Top meni

Nedrseča podloga
Nedrseča podlogaNedrseča podlogaNedrseča podlogaNedrseča podloga

Nedrseča podloga

12.51€ z 22% DDV

Nedrseča in lepljiva podloga, narejena iz silikona, je nepogrešljiv pripomoček za v avto. Odlična za odlaganje telefona, ključev ali drugih stvari.

Na zalogi

Opis izdelka

Odlična nedrseča podloga, ki vam bo dolgo služila!

Imate v avtomobilu premalo odlagalnega prostora? Verjemite, niste edini. Ali ne bi bilo super, če bi lahko ključe ali pa telefon odložili kar na armaturno ploščo? Z Grippy nedrsečo podlogo je to mogoče.

Grippy je lepljiva podloga, narejena iz silikona, ki lahko drži vse – od ipada do navigacijske naprave. Položite jo na armaturno ploščo, na njo pa odložite stvari. Nič ne bo padlo dol. Kot čarovnija.

Podloga je odporna na vodo, visoke temperature in sonce, zato jo lahko uporabljate skoraj kjerkoli. Ko izgubi svojo lepljivo zunanjost, jo obrišite s suho krpo ali pa jo preprosto očistite s toplo vodo in spet bo lepljiva kot nova!

Verjemite, ko jo boste enkrat začeli uporabljati, bo postala nepogrešljiva! Vaš telefon, mp3, ključi in podobne malenkosti bodo spet imele svoj prostor v avtomobilu.

Grippy podloga je zaenkrat na na voljo samo v črni barvi.

Dimenzije:

  • širina: 91 mm
  • dolžina: 149 mm

V paketu prejmete:

1x Grippy nedrseča podloga v črni barvi

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Nedrseča podloga”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!