Top meni

Pivo pong oz. beer pong
Pivo pong oz. beer pongPivo pong oz. beer pongPivo pong oz. beer pong

Pivo pong

21.20€ z 22% DDV

Pivo pong je priljubljena pivska igra, kjer je potrebno pokazati tudi nekaj znanja in spretnosti, ki se zmanjšujejo z vsakih popitim kozarcem.

Izdelka ni na zalogi

Opis izdelka

Pivo pong je zabavna pivska igra, kjer so pomembne tudi spretnosti in koncentracija!

Beer pong oziroma pivo pong je v ZDA zelo priljubljena igra na študentskih zabavah. Gre za pivsko igro, kjer se boste zabavali, smejali in morda tudi napili – čisto odvisno od vaših spretnosti in spretnosti nasprotnika.Pivo pong oz. beer pong

Nasprotnika se postavita vsak na svojo stran mize in vsak ima pred seboj šest skoraj polnih kozarcev. Kozarci so ponavadi napolnjeni s pivom, po želji lahko uporabite tudi katerokoli drugo pijačo. Z žogico eden drugemu ciljata v kozarce, in tisti, ki mu nasprotnik vrže žogico v kozarec, ga mora spiti. Izgubi tisti, ki mu prej zmanjka kozarcev.

V kompletu boste prejeli vse, kar potrebujete za igro Pivo pong, razen pijače. Gumijasta podlaga za igro ima narisano, kam je treba postaviti kozarce, poleg tega pa je zelo preprosta za čiščenje, če se kaj polije.

V paketu prejmete:

  • 14 x kozarec za pivo pong
  • 2 x žogica
  • 1 x podlaga za igro
  • 1x navodila za igro v slovenskem jeziku 

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Pivo pong”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!