Top meni

Tehtnica za prtljago
tehtnica za prtljago digitalna potovalna majhna lcd 50 kgtehtnica za prtljago digitalna potovalna majhna lcd 50 kg

Tehtnica za prtljago

23.99€ z 22% DDV

Tehtnica za prtljago je majhna in priročna, zato jo lahko vzamete tudi s seboj na pototovanje. Tako boste natančno vedeli, kako težka je vaša prtljaga.

Na zalogi

Opis izdelka

Tehtnica za prtljago je preprosta za uporabo, vaše potovanje z njo pa bo lažje in cenejše.

Lažje zaradi tega, ker ne boste imeli težkih potovalnih torb in cenejše zato, ker vam ne bo treba doplačevati za pretežko prtljago.

Letalski potniki precej dobro poznajo nadlogo in stroške, če je prtljaga težja od predpisane dovoljene teže. Tehtnica za prtljago vas bo odrešila teh muk, saj boste že doma natančno vedeli kako težke so vaše potovalne torbe.

Je preprosta za uporabo, moderne oblike in zelo natančna. Pas, ki je pritrjen na tehtnico ovijete okoli ročaja kovčka in dvignete. Na LCD zaslonu tehtnice se vam bo izpisala teža in takoj boste vedeli koliko tehta vaša prtljaga.

Ker je tehtnica za prtljago majhna, jo lahko vzamete s seboj na dopust in tehtate prtljago tudi, ko greste nazaj domov. To je še posebej priročno, saj vsi radi kaj kupimo na potovanju in s tem še dodatno obtežimo našo prtljago.

Tehtnica tehta do maksimalno 50 kg.

Dimenzije:

  • LCD zaslon na tehtnici: 11,3 mm

Napajanje:

  • 1x CR2032 baterija (priložena)

V paketu prejmete:

1x tehtnica za prtljago

tehtnica za prtljago digitalna potovalna majhna lcd 50 kg

Tehtnica za prtljago – dimenzije

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Tehtnica za prtljago”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!