Top meni

Vapur flaška za vodo 0.5L
Vapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5LVapur flaška za vodo 0.5L

Vapur flaška 0.5L

19.90€ z 22% DDV

Priročna, fleksibilna plastenka, za večkratno uporabo, ki jo lahko po uporabi zložite. Brez BPA. Na voljo v šestih različnih barvah.

Počisti izbor

Opis izdelka

Vapur flaška za vodo 0.5L je vsestransko uporabna! Ne verjamete? Berite dalje!

Plastenke in posode za nošenje vode so zelo priročne, ampak ko so prazne zasedejo veliko prostora v torbici. Ali ne bi bilo super, če bi plastenka prilagajala svojo velikost, glede na to, koliko vode je v njej? Točno to zna Vapur anti-bottle!

Inovativno in fleksibilno Vapur posodo lahko zložite, zmečkate ali prepognete ko je prazna, ko je polna pa izgleda kot čisto navadna plastenka. Trojni ovitek preprečuje, da bi se steklenica predrla ali kako drugače poškodovala in bi se voda razlila. Ob strani ima celo priročen obesek (karabin), tako da jo lahko kam pritrdite.

Izdelek je narejen iz plastike, ki ne vsebuje škodljive kemikalije BPA, tako da je tudi varna za vaše zdravje. 

Notranji del ovitka je odporen na madeže in ne zadrži okusa, kar pomeni, da ste lahko včeraj pili smoothie, danes mleko, jutri vodo in steklenica ne bo obdržala vonja ali okusa.

Vapur anti-bottle flaško lahko pomivate v pomivalnem stroju, lahko jo napolnite z vodo in zmrznete v zamrzovalni skrinji, na zadnji strani pa ima celo prostor, da jo lahko označite, da boste vedeli, da je vaša.

Vapur flaška je praktično neuničljiva.

Vapur je tudi član združenja “1% for the planet“, ki mu nameni del prihodkov za varovanje in ohranjanje okolja.

Prostornina:

  • 0,5L

Vapur flaška je na voljo v naslednjih barvah:Vapur flaška za vodo 0.5L

  • zelena,
  • modra,
  • vijolična,
  • siva,
  • roza,
  • oranžna.

V paketu prejmete:

1x Vapur flaška 0.5L

Ocene

Ta izdelek še nima ocen.

Bodi prvi in oceni izdelek “Vapur flaška 0.5L”

Potrebujete darilo, pa nimate ideje kaj podariti? Zabavna, smešna in izvirna darila za vse priložnosti! Izberite svoje darilo in naročite še danes. Brezplačna dostava za vsa naročila!